Uitrusting


Om uw goederen goed ter plaatse te brengen, gebruiken wij uiterst professionele uitrusting.

Medische box:

Deze koffer wordt ingezet om diagnostisch materiaal te vervoeren waarbij koeling niet noodzakelijk is. Deze koffer voldoet aan de richtlijnen UN3373 categorie B voor het transporteren van biologische- en diagnostische materialen.


Sealbags:

Deze genummerde sealbags stellen ons in staat om uw zendingen discreet te vervoeren. Het nummer van de sealbag wordt bij ontvangst van de goederen genoteerd op het transportformulier. Het openen van een sealbag verbreekt de verzegeling en kan niet ongedaan gemaakt worden. Manipulatie hiervan is dan ook meteen zichtbaar bij het afleveren van de goederen en dit kan dus ook door de ontvanger gecontroleerd worden.


Digikoffer:

Voor wij uw goederen in ontvangst nemen, overhandigen wij u deze koffer. U deponeert uw goederen hierin, stelt zelf een code in en geeft deze door aan de ontvanger. Bij aflevering van de goederen overhandigen wij de koffer aan de ontvanger, waarna deze de koffer kan openen met de door u doorgegeven code. Deze is ook niet door ons te openen. Let wel, dit is enkel voor kleine onderdelen en waardevol transport zoals juwelen, paspoorten of dergelijke. Hierin kunnen dus geen documenten van A4-formaat.

motorkoerier

U had graag prijs vernomen voor uw spoedtransport!!