Diensten


Wij staan in voor al uw spoed- en vertrouwelijke zendingen naar alle hoeken van het land en daarbuiten. Door te kiezen voor onze motorkoeriers, bent u niet alleen zeker dat uw zending snel en efficiënt plaatsvindt, maar tevens dat dit vertrouwelijk en professioneel gebeurt.

Spoedopdrachten:

Als motorkoeriersdienst zijn wij gespecialiseerd in snelle koeriersopdrachten. Vooral kleine pakketten en documenten vormen onze kernactiviteit. Hierbij kan u denken aan bloedstalen, vertrouwelijke- en juridische documenten, kleine onderdelen en ga zo maar door. Goederen dus die discreet, veilig en snel van u naar uw klant moeten gebracht worden. Door gebruik te maken van motoren kunnen wij ons snel en vlot door het drukke verkeer begeven en grote tijdswinst boeken zonder risico’s te nemen. Om uw goederen veilig en discreet te vervoeren maken wij gebruik van sealbags, digikoffers en medische boxen. Voor alle informatie hieromtrent kan u bij onze uitrusting kijken.

Op uw maat:

Snelle koeriersopdrachten vormen dan wel onze kernactiviteit, maar uiteraard kan u voor al uw andere zendingen en transport ook bij ons terecht. Vaste opdrachten of speciaal transport nodig? Wij zitten graag met u samen om een oplossing op maat voor u te vinden. Neem gewoon even contact met ons op.

Evenementen:

Tevens zijn wij inzetbaar voor allerhande evenementen. Begeleiding nodig voor uw sportevenement? Ook hiervoor kan u bij ons terecht.

motorkoerier

U had graag prijs vernomen voor uw spoedtransport!!